Sexy Bitch

Yes I can see , that every boy here want me :) hehe

Igår var jag på fest i berg, först förfest hemma hos pau, drog vidare hem till john och fortsatte kröka sen blev det att åka in till förorten berg. Det var helt okej, lite lame men som sagt helt okej. Slagsmål och klagomål från grannarna pga hög musik.. Men som tur var kom inte aina !

Iallfaall, i förrgår var kom lizzie hem till sara (som är hemma från norge nu) så vi myste , målade naglarna och kollade OC, sen åkte jag hem till pau, träffade lina, sofie, frida och pau och sen drog vi tjejer ut till platens, träffade sasha som är vakt där och han bjöd mig på en drink och sen sa han att han fixar in mig gratis där! Woho, contacts eyyy!

Ikväll blir det halloweenmaskerad hemma hos paulinas förra klasskompis axel, det ska komma massor folk och jag sitter hemma hos pau nu och funderar på vad jag ska va utklädd till ikväll!

antingen:

  • Zebra
  • Pirat
  • Varg (haha)
  • Leopard
  • Rapunzel
  • Wonderwoman
  • Prinsessan Leia (i star wars ni vet)
Aja, får fundera vidare! Vi hörs när vi hörs. Puss!

Lite bilder från sommaren

Hittade dom här bilderna på malins dator.. När jag precis hade köpt min fina bräda! :) märk hur fint mina naglar matchar den ;)


The funeral.


Hos malin

Sitter hos malin och ska färga håret nu, hon ska med göra det. :) Var på stan förut och köpte hårfärg, silvershampoo, ny foundation och mascara, tanninglotion och en skrub med scubgloves. Kalaset gick på cirka 700 kr.. Men a woman gotta do what a woman gotta do! :)

Var med helen, sofie och pau här förut med, mys :). Innan det var jag i skolan och soft som det var började jag klockan 1. hihi!

Nu ska jag chilla lite, vänta på att malin har färgat klart, sen får hon färga mitt, sen ska vi duscha av det, och gå ner och sola! :)

Kanske hör av mejj senare, om nått nytt intressant har hänt, annars herraaa


malin snygging :)

JÄVLA FUCKING !

Jävla helvetes fucking facebook. Jag kan inte ladda upp bilder, och här går det fucking trögt. så jag skiter i det. ikväll ialalfall...f.f.s.fs.af.f.a.:FUDUC



Fågelturken del 2


Fågelturken del 1


Michael Jacksons spöke?

Avgör själva - är det hans spöke eller som vissa säger - en skugga av en i kamerateamet? Glöm inte höja volymen.




Edna, Anna, och vänta.. hur var det nu igen.. Justte, any. Eller?



Ohyes, true friendship! Saknar dej din galning.

Fredag!

Aahh, vaknade precis, hade somnat lite framför teven efter att john drog på fest idag. Jag var tidigare i Gunnorp och red min favorithäst Epoza och blev svintrött efter det + McDonalds + brownies. Borde inte jag vara värsta tjockisen? Käkar fan jämt mcdonalds och brownies. Tacka vet jag min ämnesomsättning! Jag har faktiskt GÅTT NER istället. Prova min diet istället för att svälta er själva ;) 

Anyway, ville bara understryka hur UNDERBART det var att rida idag, efter så lång tid. På slutet red jag lite barbacka med, sen tvingade jag john att sitta lite på henne, hehe (6).
Igår vaknade jag med john och såg på daddy daycamp eller vad den heter, inte så jävla intelligent film men det duger bra för morgontrötta människor! ;) Fast då råkade jag äta två mackor och sen smakade smöret som vitlökssmör och så fick jag för mig att salladen på den var gammal så jag spydde sen :P haha, men sen åkte vi till kock-duon, värsta restauranten tog john mig till. Sen ringde pappa och var arg på mig för jag hade skolkat så mycket... Men från och med måndag ska jag faktiskt gå på alla lektioner nästa vecka! Men iallafall så jag blev lite ledsen sen.. Men sen drog vi hem, och så myste vi massor och sen laddade john ner ett spel och jag städade hela vardagsrummet, duktig :D . Jag alltså, inte han :P. Sen käkade vi pannkakor och laddade ner en film, fett skum, men fan kul film. Vi flyttade dom sköna fotäljerna till hallen och satt här framför datorn och hade värsta bio-time. Kom väl i säng vid ungefär 2-tiden! :) Fan, kom just på att jag glömde harvesta mina farmville-raspberries igår, så nu förlorade jag massor pengar :( Shit. heheh

Aja, en sjukt bra låt, verkligen underbart fin heter Skinny love med Bon iver. Albumet heter For emma, forever ago. Lyssna!

Nu ska jag kolla på film med mami. Puss! ♥

Ps. John har fixat så jag kan se alla mina bilder igen! En extra puss till honom! <3

O.red.



Desperate Housewifes!

Tänkte bara påminna alla om att det har börjat en ny säsong! Snacka om att den kommer bli rolig :) puuss


So come to me on Friday, or Saturday, or Sunday, but I can't wait 'til Monday

Igår var underbar och hemsk, men kommer ge mig ett minne för livet. Jag var med mina älsklingar helen och paulina och hade jättemysigt, så ringer john, och jag kan inte berätta allt, men det händer saker som leder till att jag tar på mig tre par byxor, två tjocktröjor och en jacka och vantar och får låna ipod och mobil av paulina, och åker 40 minuter ut till ljungsbro för att hämta honom. Jag älskar dig så mycket att jag gör vad som helst för dig. Hela vägen lyssnade jag på billie the vision - a man from argentina och det var så fint. Jag satt och klamrade mig fast hårt i hans jacka och borrade in fingrarna i hans fickor och när jag tittade upp var det den vackraste fullmånen jag sett.
Det var vackert. Det var kärlek.

Sen kom vi hem, stelfrusna och gick ut med hundarna på en cigg, kom in och drack te, tände ljus och värmde varandra hela natten.

Jag älskar dig ♥


Måndag

Sjukt seg dag, vaknade kvart över 8 och börjar halv nio, så bara på med kläder och åka direkt. Hann dock i tid, det var ju fantastiskt. Kollade på film på engelskan, värsta skumma filmen om amerikas sjuksystem. Om man blir sjuk så får man ingen vård om man inte kan betala för den. SJUKT! Man dör alltså om man inte är rik. Idiotiskt. Och dom var typ helt förvånade över att britterna och fransmännen hade helt gratis. Till och med på Kuba har dom gratis. Sjukt ju.

Aja sen hade vi drama , för mig var det första gången. Det var en ganska skum övning först, man fick gå runt som en lång larv och klämma på axlar och gå i kringlor och krocka i väggar och andra folk. Skumt, helt klart. Sen skulle vi sitta i en bil och spela olika roller, men då tyckte iallafall läraren att jag var duktig, fast det var första lektionen för mig! :D Stolt, hehe .

Aja, sen sjukanmälde jag mig för jag ville inte vara med i skogen, min klass ska på lägerskola och vara i skogen och grilla och sova i stugor och leka lekar. Så jag åkte vi 11 och har bara slappat sen dess. Ska iväg och fika med paulina sen vid tre eller fyra, så det blir myyys. Sen får vi se om john kommer hit eller inte, hoppas iallafall på det.

Nu ska jag ut med hundarna, puss !


this is mee !

1...2...3 thousand problemz

Min katt simone är död. Hon hittades av nån random tant för att hon kom springandes och skrek. Sen avlivade hon vår katt. Jag grät konstant igår. Plus att jag var orolig för helen. Och plus att det har varit allt för mycket bråk på sista tiden.. Allt kommer verkligen på en gång! Tvingades ringa ett jobbigt samtal med, på grund av ett ultimatum. Ibland är det inte lätt.

 


Lördagen

...Blev inte riktigt som jag hade räknat. Och det där speciella jag skulle göra blev ombokat till i veckan. Jag ska inte säga mer om det nu, ni får veta när det händer :) .

Istället åkte jag och älsklingsjohn till simhallen och simmade, hoppade, myste och hånglade i vattnet sådär ni vet som eva och adam, bland dom där nersprutande hårda strålarna, haha. Ja, jag var tvungen att skriva hångla just för det tillfället, för det var så man sa på eva och adams tid. Alltså när teveserien gick. Hehe. Sen åkte vi till mcDonalds och köpte maat, sen åkte vi hem o kolla family guy och två filmer, rocksystrar och ghost. :) Den ena handlade om hasch och den andra handlade om kääärlek (a) . Allt man behöver i livet. Kärlek alltså. Hehe.


Kul..

Jaha, alex tänker måla tak hela kvällen så vi kommer inte ses . Aja, drar till hampe nu och chillar tevespel, cigg och bus med john och ogge och hampe.

pusss


Haha Kanye West

Han ska ställa in sin turné efter att han har gjort bort sig totalt på MTV music awards, han sa att beyonce skulle vunnit för bästa videon, istället för taylor swifts. Nu skäms han nog rejält, då han blev utbuad av både publiken och hans fans. Nu ska han också in på alkoholavvänjning för att han också då var kraftigt alkoholpåverkad. Fy skäms, kanye!

Vad tycker ni? Har han gjort bort sig för alltid eller kommer han komma igen efter det här pinsamma nerslaget?


Hett tips!

För er som är uttråkade så ska ni, självklart förutom att följa min blogg (för den är aldrig uttråkande), kolla in den här webbsidan: http://watchfamilyguyonline.org/, där man kan, som namnet förtäljer, se alla familyguy avsnitt nånsin :D otroligt underhållande, I must say! :)

puss


PANIK!

Gick en promenad med whilma, och jag är så dum som inte lyssnade på tecknen. Hon fick gå utan koppel för hon var så lydig, men på vägen var det en tant som sa, trots att hon gick fot och allt, att jag skulle ha henne kopplad. Suck, tänkte jag och gick vidare, surtant. Sen ropade nån från en balkong: är det inte koppeltvång i linköping!? och jag ignorerade även det, och blev nästan mer uppretad, vad har dom med mig och göra liksom? Så en 200 meter ner för djurgårdsgatan , efter att ha gått fot hela tiden och varit jättelydig, sprang hon rakt över vägen till andra sidan och jag blev livrädd, två bilar tvärbromsade och en gubbe skrek "att du inte har hunden kopplad! :@" och jag skämdes ihjäl och skrek på henne och skällde ut henne extremt mycket och hon satt ner med framtassarna upp i luften och svansen mellan benen och bara kollade på mig, så jag drog på henne kopplet svinhårt och sen gick hon asnära bakom mig och skämdes jättemycket. Panik, säger jag bara!

Sen fortsatte vi vår långpromenad ner till rese, jag passade på att köpa ett nytt fritidskort och sen åkte vi hem med bussen. Har inte fått tag i john än och får damp, pratade dock med ogge nyss och han sa att han var i brunnby eller nåt. RING! förfan.

Dom hade gjort en hemlig grej och jag vill veta hur det gick! Ni får dock inte veta vad det var dom gjorde. :) .

Planerar en spännande grej för imorgon, det får ni veta om då. Men nu ska jag städa skrivbordet, dammsuga hallen och mitt rum och diska , så kommer mamma med mcDonalds sen. Men städningen var kravet för att jag skulle få mat, hahah.


Ingen skola?

Jaha... Så man kommer till skolan för en gångs skull. Den enda som är där är jocke, så vi bara, aha ? ingen lärare och inga elever. skumt. Går till expeditionen och hon säger att hon inte vet om ens läraren vart där på hela dagen.. Så vi drar ut och tar en cigg och sen fick vi åka hem. Surt att när man för en gångs skull kommer till skolan så är det inte ens skola! Åkte till videolivs och sen åkte jag hem och nu vet jag inte vad jag ska göra.. Ringa till anna kanske! (i) :) hör av mig senare ikväll . pisss


Embarressing ... Hahaha. Synd!

Hahah, så jävla pinsamt av camilla, hon hörde fel när peter jihde sa att carolina hade gått vidare. FAIL! Blir asglad och sen bortkörd av scen. Lyckat! Jag skäms typ när jag ser det själv.. Stackars Carolina vet inte vad camilla håller på med... Och hon hoppar upp på honom och ser ut som en jävla krabba, hahaha !


Haha oh no...

Det är några som skjuter i skogen utanför oss. Och nej, det är inte det som är oh-no-et. Utan att min svenska vita älghund, som ska va den stora mannen i familjen, den stora beskyddaren och vakthunden, som dessutom råkar vara jakthund (eftersom han ska jaga älg) , springer och lägger sig och skakar under skrivbordet där jag sitter för att han är så jäkla rädd. Hurra, vilken duktig jakthund.

 


Fredag!

Helt underbart med sovmorgon till tjugo i två, men ändå sov jag bara till nio.. :| är lite besviken på mig själv faktiskt. Men men. Har käkat frukost och gjort mig iordning, sitter o lyssnar på musik och funderar på om jag ska utföra en av punkterna på min lista... Kommer troligtvis inte bli så. Har idag börjat med mitt ta-ett-foto-varje-dag-projekt. Men som sagt kan jag inte lägga upp någon av bilderna, för datorn är CP :D:D:D:D . SVINGLAD !!!! aajdå.

I förrgår var det byggarbetare på vår trädgård och gjorde om verandan. Men dom failade totalt. Dom skulle lagt nya plattor överallt, men dom la bara till nya plattor vid dom gamla, som inte ens var samma storlek. Så mormor har ringt och härjat på dom, "skulle du vilja ha såhär vid din villa, din rika gubbe '**'*'&¤&¤? " .. Så nu ska dom komma hit igen och göra om. Bäst för dom att dom gör rätt den här gången! :@

Har ni tänkt på hur mycket bra tv det är på morgonen? Underbart. Typ. Xena-krigarkvinnan. TV-shop. Blaskiga dokusåpor. Bättre att vara i skolan vid den här tiden. Eller sova.

Ääähh . de känns som att min blogg är skittråkig utan bilder! Jag vill verkligen verkligen att du fixar det här bäjbi. Nu.

Snart skola, sen hem och städa, sen leka med alex, sen kommer john hit och sover. MYS!

Garderobshelvetet

... Är nu, kan jag stolt meddela, färdigt! Och korttaget på, med. Nu kan jag äntligen börja fundera på att städa mitt rum, eftersom garderobsfan var källan till att det hela tiden blev stökigt. Eftersom garderoben var så ostädad + massa orena kläder låg med rent (eftersom ja slängde in kläder när ja hafsstädade) --> jag la rena kläder på golvet -> rena kläder blev orena -> jag såg saker på golvet o tänkte att det var stökigt ändå så ja kan lika gärna ha stökigt på skrivbordet -> stor röra i hela rummet.
Men nu, nu ska det bli ändring.

Har ni tänkt på att ordet klyftig låter som en unge som äter uppskivat äpple? Så att skalet spricker.



Nu ska jag äta brownies från 7eleven (så sjukt goda så jag spricker av välsmakandehet) och fira min duktighet! Bestämde nyss med alexf att vi ska träffas imorrn :) kul att träffa honom efter så lång tid!



Teven, here I come!

Torsdag

Idag har jag inte gjort mycket, vaknade med John älsklingen vid min sida och vi busade lite och sen duschade vi, sen kom hans mamma och hämtade honom, de skulle visst ha nåt möte. Så jag satte mig vid teven och käkade frukost, insåg att jag var extremt inproduktiv och gick ut och gick en lång promenad med manne och whilma. Nu ligger de båda vid mina fötter och ser kära ut. :D Sen gick jag ut en gång till och tränade whilma själv, hon börjar bli asduktig! Inte så intressant dag, har inte ens orkat göra mig iordning. Tror jag ska komma igång med det där garderobmonstret nu, och sen diska innan mamma kommer hem från jobbet så hon blir hapi! Imorgon är det sovmorgon till 13.40, alltså fattar ni !? Tjugo i två. BÖRJAR SKOLAN. Snacka om att det här är min typ av skola! Måste också göra läxor. Shit, många måsten. Det tycker jag inte om.


whilmababy

cya!

Typ lågstadienivå.

Ååhh, lyssnar på t.A.t.U, du vet dom där två tjejerna som var lesbiska men sen inte var det för det var ett reklamknep och sen slutade dom vara populära, men dom var typ astuffa fram tills dess? Aja, om du inte kommer ihåg gick du inte på lågstadiet under 1990-talet så är du förlåten.

Föressten, en annan grej som är jävligt lågstadienivå är att ha hemlisar. JAG VILL MED VETA! Och att ha en bästis. Jag har många bästisar istället! :=) (den där gubben var föresten dedikerad till anna, för hon gjorde såna med näsa när vi började lira dators. puss)

All the things she said, all the things she said, running through my head, running through my head, running through my head!



Naw.

Dagens outfit?

Har börjat fundera på om jag ska ha typ en bild för varje dag. Men inte sådär, hej jag posar och jag tror att alla vill veta hur jag ser ut. Utan en utvecklingsprocess. Så man ser, och kan kolla tillbaka på det för ett år sen och bara OMIGOSH, såg jag UT sådär ?!?! and stuff like that. Så okej, ska börja ta bilder. fast imorrn, för idag ser ja ut som ett jippo. Ja, ett jippo. Fråga inte.

Oh no!

När jag hade lagt upp mitt första inlägg insåg jag att jag har den stora gåtan med design-fixar-grejset kvar att korrigera. Hm.. Ska börja fundera på nåt, men som sagt jag har ju inte möjlighet till mina bilder! Fuck it and good night. I got a feeling. Wo-ho. That tonight's gonna be a good night. O-okej. Visst. Ses senare, har mysteriet på garderobholm att lösa.

Är jag så lat att jag tar den förra designen? NEJ!.

Wake up call

Ibland inser man att man behöver förändringar.

Jag ska utveckla mig själv, inse mina brister, skavanker och defekter. Inte bara inse, utan också reformera och förbättra dem. Jag ska återfå den potential jag har till att uppleva ansvarskänsla igen.

Vissa åtgärder ska genomföras för att det här ska kunna bli möjligt. Vilket innebär att ge upp vissa vanor som inte fungerar längre. Jag vet exakt vad jag måste göra innuti, men utanpå måste det också ske förändringar! En lista på saker jag ska göra har jag självklart gjort, för jag är, som de som känner mig vet, galen i att skriva listor. So here it goes.

  • Rensa garderoben. (Jag tror detta är grunden till all ångest som är relaterat till mitt extremt (oftast) ostädade rum. Det är liksom som ett svart hål som suger åt sig all energi och bara finns där som en stor gömma med, som sagt, ångest.
  • Städa rummet. Jaja, mamma, jag ska. Take action, for ***** sake. Sluta säga att du ska, när du inte tänker. Blaha blaha. Och might I add, på pricken över, tvätta också. Kanske ska göra en till punkt på det.
  • Lär dig tvätta egna kläder. Exakt, sluta lita på att mamma tar hand om allt. Shit, är du 17 och kan inte tvätta? Är du utvecklingsstörd eller?
  • Gör läxor i tid. Nej, jag ändrar mig.
  • GÖR LÄXOR I TID!!! There we go, det är ju faktiskt den viktigaste punkten egentligen. (enligt vissa känslolösa, host, mammor och host, pappor. Spare us, please!) Det, plus att man ska va där, med. Fast när man inte mår bra/är trött/är allmänt lat så orkar man inte gå i skolan. hehe.

Ja, så är det ju inte bara dessa yttre grejjer jag snackar om. Utan även att ordna upp innuti. Men vi kan ju börja med det här? Deadline... let's say.. Söndag? Okej, jag ska göra allt det här innan söndag. Fan vad dum jag är, har till och med tagit en fake-studiedag eftersom jag blev så avis för att alla andra förutom jag hade det. Men ett försvar är att jag trodde faktiskt det först! Fast sen läste jag på hemsidan. Och då kändes det ändå lite för sent att komma till skolan... hehe. En grej jag tänkte på häromdan när vi hade historia (ja, jag går om ettan så allt är liksom lite serverat och man har tid att tänka på andra saker. Jag har redan haft allt det där tjafset om big bang, att det var stenbitar som krashade tillsammans och klibbade ast för att ytan var klibbig för den var varm och allt fler stenar krockade med denna sten eftersom den fick en egen dragningskraft och sen när den blev tillräckligt stor fick den en egen atmosfär, och sen började ryggradslösa encelliga varelser leva där och sen delade sig dem till tvåcelliga .. ööh.. varelser eller aa, och sen blablabla, kom växter och alger, blabla, sen vart jorden en snöboll och sen kom vulkaner och fixade värme igen och gjorde så att riktiga växter kunde komma och sen kom dinosauriesarna och så vidare och såvidare SHIT att jag kom ihåg allt det där fast att det var ett år sen.. Måste hämta andan, och sluta upp med den här extremt långa, tråkiga parentesen nu. Det räcker!) var fanns det dvärgar? Och typ .. Utvecklingsstörda? På forntiden, menar jag. Nån som vet?

Aja, ska gå och ta hand om min garderob nu, puss. Haha, jag kanske till och med tar kort på min garderob. Skiter i om inte nån kollar och bryr sig, för omigosh, jag får ju cred för det iallafall. Av framtids-evelina. Tror dock inte att jag vågar med en före-bild, då svimmar nog den som ser det. Av nån form av ångest/äckel/skräck-attack. Damn.

Nån bild skulle väl vara passande nu, men det har blivit något fel på min dator så ALLA mina bilder går inte att öppna. En skrämmande tanke. En till prick att sätta på min to-do-list!

  • Fixa datorn. Virus? Vet inte. Men jag har ju en dators-kille till hands iallafall. Tur det, att man har en nörd till pojkvän. Love you.

 


RSS 2.0