Lovet!

Ahh, som sagt skulle jag skriva lite om lovet. Blir väl mest i korthet men ja, hmm.. I början av lovet chillade jag mest, faktiskt gjorde jag nog inget nämnvärt... Ja min syrra var ju hemma såklart! Så det var ju underbart. Fast hon kom ju på onsdagen...menmen. Sen på torsdagen var det pau med folk + platens, sen på fredagen var det pau + folk & platens igen, sen på lördagen vart det klä ut sig till leopard, förfest hos pau, förfest hemma med syrran o hennes kmpisar som också var utklädda, blev bjuden på massa grogg och ölspel var det med, riktigt kul. Bar av till paulina igen, blev att dra direkt för att åka taxi till axel och festa med andra festligt utklädda människor. hehe. efter det åkte vi bil till pau och drog ut på halloweenfesten på platens, där jag och pau LÄTT var snyggast utklädda med våran par-utklädning! Träffade även lite folk innan vi drog in så det var riktigt kul :). Ja, det var väl lovet i korthet, sen innan det har jag nog inte gjort något speciellt. Meneee aoo, skaväl börja ha lite bättre uppdatering för då blir det roligare med mer detaljer.. Imorgon LOVAR jag att lägga in bilder från den senaste tiden. :) Så blir det lite roligare. hihi

puss!

aaah

Är astrött, sitter hemma hos malin nu och ska sova här inatt. :) Följde just john till bussen, har käkat donken med honom och vart hemma hos mig och pratat och druckit te. Städat rummet hela dagen med, nu är det asmysigt där. Orkade inte skolan idag pga gårdagen... Men nu känns det bra igen, ska till skolan imorgon. Igår var det fars dag och morfar och mormor var hemma hos oss, också kusinen och moster och så. På morgonen vaknade jag av att dennis satte sig vid min sängkant och så satt vi där ett tag o snackade skit, det var skönt. Ibland behöver man en litet äldre killes perspektiv på saker och ting.

I lördags var jag hemma hos helen på en underbar tjejmiddag med mina bästa, god mat, skratt och mys. Det var Jag, frida p, matilda, malin k, helen, sofie, cassie, olivia, malin r, elina, nora, paulina och frida k! :) wonderful. Såna dagar behövs verkligen.

I fredags var jag först i skolan, som alla andra dagar den veckan (dock några egna-tagna sovmorgonar, men äsch.), och sen så åkte jag hem till paulina och hade lite förfest med malin klinar, svedda, malin knutsson, malin rotman, olivia och josse. Malin k däckade men vi andra drog ut på platens och röjde. Efter det träffade vi hannes och martin, jag och martin snodde en pizza och åkte på en polisbil hahaha, och sen härjade vi runt på ågatan ett tag, tills vi drog hem till pau. Där satt vi tills ungefär klockan 4-5 och pratade och kollade family guy. Sen drog vi hem till martin där abbe vägrade öppna, men till slut kom vi in, jag åt en risifrutti och däckade. Sen vaknade jag på lördagen, drog hem till pau för att hämta min kamera, gick med hannes och lollo till den där snowboardgrejjen som var på trädgårdstorget där vi träffade martin och horan som jag satt o snackade med ett tag tills min buss kom. Sen kom john till mig efter nån timme och så bar det som sagt av hem till helen.

hm... känner att det kanske borde vara ett upbrott här så kan jag skriva om veckan innan det i nästa inlägg. :) snopp!

RSS 2.0